Orman'dan Gomez açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, tek düşüncelerinin şampiyonluk kupasını kaldırmak olduğunu söyledi. Mario Gomez’in sözleşmesi hakkında da konuşan Başkan Orman, Alman forvetle sezon sonunda uzun süreli bir anlaşma yapmak istediklerini ifade etti.

NTV Spor 18.11.2015 - 15:16
Orman'dan Gomez açıklaması!

Beşiktaş'ın şu andaki tek konsantrasyonunun şampiyon olmak olduğunu dile getiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Stadyumu bitirmek ve taraftarımızla yeni stadımızda bütünleşerek şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz" dedi.

Oyuncu satma gibi bir niyetleri olmadığını belirten Orman, "Oyuncu alma, takviye yapma niyetimiz var. Takımın performansı yükseldi, takım oyunu da oynanmaya başlayınca, milli takım oyuncuları daha fazlalaşıyor. Bu daha bize gurur veriyor. Hem yerli oyuncular, hem de Mario da Alman Milli Takımı'ndaki yerine döndü, Quaresma da öyle... Bütün oyuncularımız milli takımlarında oynuyorlar" şeklinde konuştu.

Mario Gomez'in sözleşmesi hakkında da konuşan Beşiktaş Başkanı, "Gomez'in Fiorentina'yla olan sözleşmesi iki seneliktir, Beşiktaş da Fiorentina'dan Mario Gomez'i iki seneliğine kiralamıştır. Anlaşmanın içerisinde bir madde var. Beşiktaş veya Mario Gomez ilk senenin sounda memnun olmaz ise Mario Gomez Fiorentina'ya gidebilir, başka bir kulübe gidemez. Beşiktaş da memnun olmazsa Gomez'le yollarını ayırabilir. Mario Gomez, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu, biz de ondan mutlu olduğumuzu defalarca ifade ettik. Ortada bir sözleşmemiz var ve devam ediyor. Şu anda bir problem yok. Belki sezon sonu daha uzun dönemli bir sözleşme yapabiliriz çünkü bir senelik kira anlaşması bittikten sonra boşa çıkıyor oyuncu, bunu değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...