"Bu maç yönümüzü belirleyecek"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Akhisar Belediyespor karşısında da Beşiktaş maçındaki mücadeleyi, isteği, arzuyu, coşkuyu, futbol kalitesini, üretkenliği ortaya koyup, inşallah güzel bir galibiyet almak istiyoruz" dedi.

NTV Spor 18.11.2015 - 17:22
"Bu maç yönümüzü belirleyecek"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında sözlerine, 2015 yılında çok iyi bir performans gösteren, bu yılı yenilgisiz tamamlayıp, 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetini tebrik ederek başladı.
     
A Milli Takım'ın yanı sıra Bursaspor forması giyen bazı oyuncuların da Avrupa Şampiyonası'nda ülke milli takımlarıyla mücadele edeceğini anımsatan Sağlam, "Bu doğrultuda Dzsudzsak, Sivok, Stoch ve Necid'i de tebrik ediyorum. İnşallah özellikle yerli futbolcularımızın birkaçını da Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek grubun içine katmaya çalışacağız" diye konuştu.
     
Beşiktaş ile oynadıkları son maça da değinen Sağlam, karşılaşmada ligin en formda ve iyi futbol oynayan takımı karşısında çok üstün bir oyun sergilediklerini, bu oyun kalitesini bundan sonraki haftalarda da sürdürmek zorunda olduklarını söyledi.
     
"Beşiktaş maçından sonra artık bizim futbol kalitesi ve mücadele düşüklüğü ile ilgili mazeret lüksümüz kalmadı" diyen Sağlam, "Akhisar Belediyespor karşısında da Beşiktaş maçındaki mücadeleyi, isteği, arzuyu, coşkuyu, futbol kalitesini, üretkenliği ortaya koyup, inşallah güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Bu galibiyetle geçmişteki gereksiz kaybettiğimiz puanları da telafi etme arzusundayız. Akhisar Belediyespor maçı, bundan sonraki yönümüzü de belirleyecek önemde. Oyuncularım zaten işin ciddiyetindeler" dedi.

Akhisar Belediyespor'un ligin flaş ekiplerinden biri olduğunu, ligde sahasında yenilgi yüzü görmediğini anlatan Ertuğrul Sağlam, "Ama biz ligde yenilgisi olmayan Çaykur Rizespor'u deplasmanda iyi futbol oynayıp yenmiştik. Akhisar Belediyespor deplasmanında da aynı şeyi yapmaya çalışacağız" şeklinde görüşlerini aktardı.

EKSİKLER
Dany'nin kart cezası, Faty'nin de sakatlık nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyeceğini, Serdar Aziz'in de A Milli Takımı'ndan sakat döndüğünü kaydeden Sağlam, aynı mevkide 3 sakat futbolcu bulunmasının kendileri açısından dezavantaj oluşturacağını ancak bu mevki için yer vereceği oyuncuların da gereğini yapacağına inandığını dile getirdi.

Sağlam, sıkıntı yaşadıkları bölgeler için takviye yapma adına oyuncu izleme ve arayışlarının sürdüğünü, şu an için kulübün menfaatleri doğrultusunda isim açıklamayacaklarını vurguladı.

Josue'nin agresif tavırlar sergilediği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Sağlam, "Gerekli uyarıları yapıyoruz. Hiçbir oyuncuya bu konuda taviz vermiyoruz. Disiplin kuralları gereği kart gören oyuncumuz gerekli cezayı alıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...