"Tehdit etmeye kalkışıyorlar"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, başkanlığa yeniden aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı birlik olmaya çalışanların, seçimi kazanmaları halinde mahkemeye başvuracaklarına dair yazılar göndererek, aba altından sopa gösterip kendilerini tehdit etmeye kalkıştığını ifade etti.

NTV Spor 20.11.2015 - 18:15
"Tehdit etmeye kalkışıyorlar"

Uzunay, aralık ayındaki olağan genel kurul süreciyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepspor maçından sonra kulübe ceza getiren olayların ardından, beyanatları takip ettiklerini belirterek, "Trabzonspor'a ve bizlere yapılan haksızlıklara spor camiasından farklı yorumlar getirildi ancak bilinmesi gereken şey, tarafımızca yapılan ve ceza almamıza sebebiyet veren eylemlerin, Trabzonspor ve Trabzon şehri için yapılmış olmasıydı. Trabzonspor için bütünlük birlik çağrıları yapanlar, almış olduğumuz cezalar karşısında 'Trabzonspor için ne olursa olsun koşulsuz tam destek' diyeceklerine, 'İyi oldu, hak ettiler, az bile oldu' şeklinde kapalı kapılarda konuşurken, kamuoyuna karşı da sessiz kalmak suretiyle bu tutumlarını da açıkça ortaya koymuşlardır" değerlendirmesinde bulundu. 

"PES ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNMÜŞLERDİR"
Trabzonspor'u yeniden yönetmeye talip olmalarının, seçim yarışındakileri bir hayli korkuttuğunu savunan Uzunay, "İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ailesinde yaşanan rahatsızlık dolayısıyla yeniden başkanlığa adaylığını koyamayacağını düşünenler, başkan ve yönetim kuruluna verilen cezaları sevinçle karşılamışlar, bu cezalar karşısında bizlerin pes ettiğini düşünmüşlerdir. Ancak seçim için Trabzon'da meydana çıkıldığında delegenin yönetimimize karşı desteğinin ve sevgisinin hiç eksilmeden devam ettiğinin görülmesi hele ki bizlerin yeniden Trabzonspor'u yönetmeye talip olduğumuzu ortaya koymamız seçim yarışındaki arkadaşlarımızı bir hayli korkutmuşa benziyor. Nitekim Trabzonspor için birlik olduğunu söyleyen bir başkan adayının, diğer başkan adayıyla başkanlık makamını, üstelik tüzüğümüze aykırı olarak dönüşümlü paylaşmaya kalkma çağrısının amacı, Trabzonspor için birlik değil, yeniden azimle ve büyük güçle Trabzonspor'un başına gelecek Hacıosmanoğlu ve bizim karşımızdaki bir birlik olma çağrısıdır" şeklinde konuştu.

"OLABİLECEK TEK ÇATI, GENEL KURULUN BELİRLEYECEĞİ ÇATIDIR"
Birlik çağrısı yapanların, Trabzonspor ceza aldığında sessiz kalmalarının sorgulanması gerektiğini vurgulayan Uzunay, genel kurul iradesi dışında hiçbir gücün mücadelelerine engel olamayacağını vurgulayarak, "Trabzon'a birlik çağrısı adı altında, İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı birlik olmaya çalışanlar, bizlere bir takım kurullar aracılığıyla bu seçimi kazanmamız halinde yine mahkemeye verileceğimize dair yazılar gönderterek, aba altından sopa gösterip bizleri tehdit etmeye kalkmaktadırlar ancak unutulmaması gereken, bizler delegenin oylarıyla geldik, genel kurulun iradesi dışında hiçbir güç bizi mücadelemizden geri koyamaz. Trabzonspor'un temeli Trabzon halkıdır, bu halkın temel olduğu bir yerde kimsenin çatı olmaya gücü yetmez. Olabilecek tek çatı genel kurulun belirleyeceği çatıdır" dedi.

"YIKILACAK ÇATI BU DAMDA DURMAZ"
Birtakım çevrelerin çıkaracağı çatı adayları, genel kurulun ve şehrin kabul edemeyeceğini savunan Uzunay, "Bu arkadaşlara vereceğimiz tek mesaj 'Yıkılacak çatı bu damda durmaz' olabilir. Ayrıca yine Trabzonsporlunun başını dik tutacağız diye kamuoyunun önüne çıkanlara diyeceğimiz tek söz 'Biz başımızı dik tuttuğumuz için bu cezaları aldık, siz de başınızı eğmeseydiniz de yanımızda olsaydınız. Başını hep öne eğenler, başkalarının hele ki bizim taraftarımızın başını hiç dik tutamazlar'. Trabzon sevdalılarının başı diktir, başını öne eğdirmeye de kimsenin gücü yetmez" şeklinde ifadeler kullandı.

Sayfa Yükleniyor...