"Her puan altın değerinde"

PTT 1. Lig'de sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, "Bu ligde alınan her puan altın değerindedir. Bu bir puana da 'evet' diyoruz" dedi.

NTV Spor 22.11.2015 - 17:08
"Her puan altın değerinde"

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin bu yıl çok iyi takım oluşturduğunu ve bu sezonun "deplasman fatihi" ile karşılaştıklarını belirtti.  Oyun planını buna göre hazırladıklarını ifade eden Yalçın, bu plan çerçevesinde maçı güzelleştirmek adına sahada her şeyi yaptıklarını dile getirdi.
      
İki takımın da önemli gol pozisyonlarına girdiğini kaydeden Yalçın, "Maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünüyorum. İki takım da maçı kazanabilecek pozisyonlar üretti fakat kazanamadı, maç 1-1 berabere bitti. Denizlispor'un geleceğinin iyi olacağı ışığını bugün gördüm. Son 15 dakika maçı kazanmak adına her şeyi yaptık. Bu ligde alınan her puan altın değerindedir. Bu bir puana da 'evet' diyoruz" diye konuştu.

ÖZKÖYLÜ: KAZANMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞ VERDİK
Adana Demir Spor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise maçı çok kazanmak istediklerini, bunun için çok uğraş verdiklerini belirtti.

Özköylü, yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini kaydederek, "Rakibimizin olmayan bir pozisyonda gol bulması onların direncini artırdı. İkinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi. Rakibimiz zaman zaman uzun toplarla kontra atak yapmaya çalıştılar, bunların da çok ciddi tehlikeler olduğunu düşünmüyorum. Kaçırdığımız bir çok pozisyon var, olmadı. Neticede maç berabere bitti, üzgünüz. Üç puan almayı çok istiyorduk ama kısmet 1 puanmış" dedi. 
      
Maçın orta hakemin yönetimi konusundaki soruya Osman Özköylü, bu sezon hakemlerin verdiği kararlardan dolayı çok muzdarip olduklarını ifade etti. Hakemlerin iyi maç yönetemediğini savunan Özköylü, "Bugünkü maçta Süper Lig'de tutunamamış ve klasman düşmüş bir hakem vardı. Burada keyfine göre maç yönetiyor, keyfine göre faul veriyor, vermiyor. Faul var vermiyor, faul yok veriyor. Saçma sapan ilginç işler yapıyor. Burada iki takım da bir emek harcıyor, bunun ciddiyetine varın. Kararlar konusunda cesur olun, cesur olmadığınız için zaten klasman düşüyorsunuz. Alttan bir süre hakem çıktı, bu geriye gitti. Maalesef Türkiye'de farklı şeyler var, bunu ben söylemeyeyim, söylemekte doğru değil. Maçta rakibimizi sindirmişiz, neredeyse yüzde 70 oranında topla oynuyoruz, oynamaya çalışan bir takım var sahada ama saçma sapan kararlar ile insanı çileden çıkarıyor" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...