Inter seriye bağladı

İtalya Ligi’nde Inter, Frosinone’yi 4-0 yenerek art arda dördüncü galibiyetini aldı ve Fiorentina’nın iki puan önünde liderliğe oturdu.

NTV Spor 22.11.2015 - 23:50
Inter seriye bağladı

Serie A'da Inter, Frosinone karşısında 4-0 galip gelerek, Napoli ve Fiorentina'nın iki puan önünde lider oldu.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin ekibi art arda dördüncü galibiyetini elde ederken, bu dört karşılaşmada da kalesinde gol görmedi.

Mavi-siyahlılar, karşılaşmanın 29. dakikasında öne geçti. Mauro Icardi'nin kaleci Leali'nin nefis çıkarttığı vuruşunu tamamlayan Jonathan Biabiany, skoru 1-0'a taşıdı. 53'te Adem Ljajic ile verkaç yapan Mauro Icardi, farkı ikiye yükseltti.

Icardi, 100. lig karşılaşmasında 45. golünü kaydetti. 67'de Jovetic'in pasında Ljajic'in uzaktan sert vuruşu direği hemen yalayarak dışarı gitti. 70'de Icardi'nin pasında Biabiany'nin nefis şutunu kaleci Leali son anda çizgi üzerinde çıkartmayı başardı.

76'da Icardi'nin uzaktan sert vuruşunda kaleci Leali bir kez daha farkın açılmasına engel oldu. Leali, 86'da Ljajic'in pasında kendisiyle karşı karşıya kalan Jovetic'in şutunu engelledi.

BROZOVIC'E 4 DAKİKA YETTİ
87'de Kolombiyalı Murillo, Jovetic'in topuk pasında farkı üçe yükseltti. 88'de Icardi'nin yerine oyuna dahil olan Brozovic, 90+2'de Adem Ljajic'in asistinde Inter'in dördüncü golünü kaydetti.

Inter daha önce 13. haftayı lider tamamladığı sezonu şampiyonlukla tamamlamıştı. Inter'de Galatasaray'dan kiralık olarak giden Alex Telles 90 dakika forma giyerken, sezon başında sarı-kırmızılı ekipten Inter'e transfer olan Felipe Melo da başarılı performansıyla göz doldurdu.

Bu sezon ligde oynadığı 2-1'lik Carpi maçı dışında yedi karşılaşmasını da 1-0 kazanan Inter, ilk kez dört gol kaydetti. Roberto Mancini'nin ekibi ilk 12 haftada 12 gol atarken, Frosinone karşısında bir maçta bu sezon dört gol bulma başarısı gösterdi.

Sayfa Yükleniyor...