N'Diaye'nin şampiyonluk hayali

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Senegal asıllı Fransız futbolcusu Ousmane N'Diaye, "Sezon sonunda takım olarak inancımız şampiyonluğa ulaşmak. Samsunspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

NTV Spor 23.11.2015 - 14:24
N'Diaye'nin şampiyonluk hayali

Sezon başında Fransız takımlarından Ac Arles -Avignon' dan Samsunspor'a transfer olan defans oyuncusu Ousmane N'Diaye, AA muhabirine, yaptığı açıklamada Samsun'da çok mutlu olduğunu söyledi.

Samsunsporlu taraftarların kendisine ilgi gösterdiğini belirten N'Diaye, taraftarların özellikle iç sahada kendilerini ateşlediğini kaydetti.

N'Diaye, taraftarların muhteşem koreografiler yaptığını ifade ederek, "Bence bu ligin en iyi taraftarına sahibiz. Takımlarına inanılmaz destek oluyorlar. Taraftarımızın tezahüratı, bizi kazanmaya ve iyi oynamaya yönlendiriyor" diye konuştu.

Takım olarak çok çalıştıklarını ve iyi durumda olduklarını vurgulayan N'Diaye, "İyi bir arkadaşlık ortamına sahibiz. Geldiğim günden itibaren burada hiç yabancılık çekmedim. Burada tamamen futbola konsantre oldum. Sahada yanımda oynayan futbolcu arkadaşlarımla birbirimizi çok iyi tanıdığımız için eksiklerimizi hızlıca kapatmayı öğrendik. Zamanla hatalarımızı minimum seviyeye çekeceğiz" ifadelerini kullandı.

N'Diaye, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ligde lideriz ama sezon sonunda ne olur bilmiyoruz. Belki bir kaç hafta sonra liderlikten ineceğiz, tekrar yeniden çıkacağız. Sezon sonunda takım olarak inancımız şampiyonluğa ulaşmak. Samsunspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Burada başarılı olduğuma inanıyorum ve uzun yıllar Samsunspor forması giymeyi istiyorum."

Sayfa Yükleniyor...