Görüşme odasına, kaderi belli oluyor!

Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'ya seyircisi önünde 4-0 yenilmesi şimşekleri teknik direktör Rafa Benitez'e çevirdi. İspanyol Marca gazetesi dün Benitez'in gönderilebileceğini yazarken, kulüp başkanı Florentino Perez'in bu akşam 20.3o'da konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. İspanyol basını Perez'in ya Benitez'e desteğini açıklayacağını ya da gönderileceğini açıklayacağını öne sürdü. Ancak büyük çoğunluk Benitez'in gönderileceği yönünde...

NTV Spor 23.11.2015 - 14:50
Görüşme odasına, kaderi belli oluyor!

İspanya'da Rafa Benitez'in koltuğunun tehlikede olduğu haberleri çıkarken, kulüp başkanı Florentino Perez'in bu akşam basın karşısına çıkacağı açıklandı. Kulüpten yapılan duyuruda, "Başkan Florentino Perez yönetim kurulu toplantısının ardından bu akşam saat 20.30'da Santiago Bernabeu'da toplantı yapacak" denildi.

Milli maç arasının ardından takımın Barcelona'ya 4-0 yenilmesi ve ezeli rakibin 6 puan gerisine düşmesi üzerine eleştiri oklarının çevrildiği Rafa Benitez'in görevine son verilebileceği İspanyol basınına yansıdı. Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi dün Benitez'in ya bu hafta ya da sezon sonunda gönderileceğini yazdı.

Rafa Benitez'den önce kulübün teknik direktörlüğünü yapan Carlo Ancelotti de sezon başında yönetim kurulu toplantısının ardından gönderilmişti.  Ancelotti kulüp üyelerinin yüzde 73'ünün kalması yönünde oy kullanmasına, Cristiano Ronaldo başta olmak üzere oyuncular da teknik direktörlerinin kalması yönünde görüş bildirmelerine karşın başkan Perez kararından vazgeçmemişti.

Sayfa Yükleniyor...