Bundesliga | Hoffenheim - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bundesliga’da doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak isteyen Leipzig, Hoffenheim’a konuk oluyor. Leipzig haftaya topladığı 62 puanla 4. sırada giriyor. Hoffenheim ise 39 puanla 9. sırada yer alıyor. 32. haftada oynanacak mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Ev sahibi Hoffenheim ligde geride kalan 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde etti. Peki Hoffenheim - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 01.05.2024 - 17:03
Bundesliga | Hoffenheim - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

’da heyecan Hoffeinheim - Leipzig mücadelesiyle devam ediyor. Devler Ligi sahnesinde mücadele etmek isteyen Leipzig, sezonun geri kalan maçlarını kazanarak doğrudan gruplarda yer almayı hedefliyor. Hoffenheim ise sezonu ilk 6 sırada tamamlaması durumunda Konferans Ligi’nde mücadele etme hakkı elde edecek. Leipzig’de kritik karşılaşma öncesinde gözler Openda, Sesko, Simons gibi oyuncuların performansı merak ediliyor. Peki Hoffenheim - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

HOFFENHEİM - LEİPZİG MAÇI NE ZAMAN?

Bundesliga’nın 32. haftasında Hoffenheim - Leipzig’i ağırlıyor. Hoffenheim - Leipzig karşılaşması 3 Mayıs cuma günü saat 21:30’da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

HOFFENHEİM SON DURUM

Hoffenheim ligde oynadoğı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Haftaya topladığı 39 puanla 9. sırada giren Alman ekibi oynadığı maçlarda 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 55 kez sarsarken kalesinde ise 63 gol gördü.

LEİPZİG SON DURUM

Marco Rose yönetimindeki Leipzig, 62 puanla 4. sırada yer alıyor. Oynadığı 31 karşılaşmada 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Leipzig rakip fileleri 73 kez sarsarken kalesinde ise 35 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...