"Ligdeki yarışın içinde olmak istiyoruz"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri maçın genel anlamda kötü bir maç olduğunu, ancak kazanmalarının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Avcı, ligdeki yarışın içinde olmak istediklerini vurguladı.

NTV Spor 23.11.2015 - 23:18
"Ligdeki yarışın içinde olmak istiyoruz"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise iki takımın da istediklerini oyuna yansıtamadığı bir maç olduğunu söyledi.

Maçın ilk yarısında oyuna bir türlü giremediklerini dile getiren Avcı, "Geneli kötü bir maçtı. İlk yarı bizim açımızdan daha da kötüydü. İkinci yarıda enerjimiz, sinerjimiz biraz daha arttı. Ortada yaptığımız baskıyla kazandığımız topla golü bulduk. Sonrasında pozisyon vermedik ama basit top kayıplarından atakları da sonuçlandıramadık. Güzel, keyifli bir maç değildi ama bizim adımıza kazanmak önemliydi. Kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ligdeki takımların bu sezon maç kazanma sayısının fazla olduğunu vurgulayan Avcı, bugün itibarıyla Galatasaray'ı yakaladıklarını, Akhisar Belediyespor ile aynı puanda olduklarını kaydetti.

Avcı, ligdeki yarışın içerisinde olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...