Calderon'da sıkı güvenlik!

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın oynanacak Atletico Madrid-Galatasaray maçı için güvenlik önlemleri artırıldı.

NTV Spor 24.11.2015 - 14:55
Calderon'da sıkı güvenlik!

Madrid Valisi Concepcion Dancausa, karşılaşmanın yüksek riskli statüde bulunduğunu belirterek, "Daha önceden de belirtildiği üzere kalabalık ortamlarda güvenlik önlemlerini artırıyoruz. Bu yüzden Atletico Madrid-Galatasaray maçında da normalden yüzde 30 daha fazla polis görev yapacak. Ayrıca Atletico Madrid Kulübü de alışılmıştan daha fazla özel güvenlik görevlisi bulunduracak" açıklamasında bulundu.

Dancausa ayrıca, yarınki maçtan 4 saat önce aktif hale getirilecek önlemler kapsamında 400 ulusal polis, 100 yerel polis, 60 sivil sağlık görevlisi, 33 Kızılhaç temsilcisi ve 498 özel güvenlik gücünün görev yapacağını belirtti.

Öte yandan Vicente Calderon Stadı'nda kapıların karşılaşmadan 2 saat önce açılacağı, kapılarda birikme olmaması için taraftara stada önceden girmelerinin tavsiye edildiği bildirildi.

Bu arada 54 bin kişi kapasiteli Vicente Calderon Stadı'nda halen 6 bine yakın satılmamış bilet bulunduğu, Atletico Madrid Kulübü'nün maça taraftar çekmek için üyelerine "1 bilet fiyatına 2 bilet" kampanyası başlattığı öğrenildi. Karşılaşma için yaklaşık 600 Türk'ün Madrid'e gelmesi öngörülüyor.

 

Sayfa Yükleniyor...