"Kazanırsak iddialı hale geleceğiz"

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, hafta sonu karşılaşacakları Trabzonspor Medical Park maçıyla ilgili, "Kazanırsak play-off için iddialı hale geleceğiz. Alt sıralardaki takımlardan biraz olsun uzaklaşacağız. O nedenle mutlak kazanmak istiyoruz" dedi.

NTV Spor 24.11.2015 - 19:26
"Kazanırsak iddialı hale geleceğiz"

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki komşu ilin takımlarının karşılaşmasının dostluk çerçevesinde geçmesini istediklerini belirterek, şöyle konuştu:
     
"Bunu sağlamak adına gereken adımları atmaya hazırız. Geçmişte bazı istenmeyen konular yaşanmış olabilir. Ama artık aynı ligin ekipleriyiz. Sonuçta bu bir maç. Biri kazanacak, biri kaybedecek, ama bu iki şehir arasındaki dostluk ebediyete kadar sürecek. Bu dostluğun oluşması ve  maçın Giresun'da oynanacağı için ilk adımı biz atacağız. Biz kendilerini centilmence ağırlayacağız."
     
Kandemir, Trabzon Medical Park'ı yenmeleri halinde play-off yarışında iddialı hale geleceklerini de vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
     
"Bizim açımızdan çok önemli maç. Kazanırsak play-off için iddialı hale geleceğiz ve alt sıralardaki takımlardan biraz olsun uzaklaşacağız. O nedenle mutlak kazanmak istiyoruz. Trabzonspor Medical Park da kazanmak için mücadele edecek. Onlar da kazanmak istiyor. Ama play-off oynamak istiyorsak evimizde minimum maç kaybetmemiz gerekiyor. Evimizde kiminle oynadığımızın bir önem yok. Kim olursa olsun yenmemiz şart."
     
Öte yandan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, Ahmet Kandemir yönetiminde, Giresun 19 Eylül Spor Salonu'nda, Trabzonspor Medical Park maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda, denemeye tabi tutulan ABD'li oyuncu Andre Barrett de yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...