"Çok iyi oynamamız gerekiyor"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın konuk edecekleri Fransa'nın Strasbourg takımını yenmeleri için iyi oyun sergilemeleri gerektiğini söyledi.

NTV Spor 25.11.2015 - 11:29
"Çok iyi oynamamız gerekiyor"
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine yarınki maçla ilgili değerlendirmede bulunan başantrenör Zeljko Obradovic, "Rakibimizin basketbol felsefesi çok net ve onları yenebilmek için çok iyi oynamamız gerekiyor" dedi.
     
Fransa'da oynadıkları karşılaşmada Strasbourg'un kendilerini rahat bir şekilde mağlup ettiğini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Daha sonra da iyi bir takım olduklarını kanıtladılar; harika bir Real Madrid maçı oynadılar ve 20 sayı geriden gelerek Kızılyıldız'ı mağlup ettiler. Çok ciddi bir takıma karşı oynayacağız. Çok iyi oyuncuları var ve iyi bir antrenörle nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar" ifadelerini kullandı.
     
Sarı-lacivertli oyun kurucu Bobby Dixon ise yarınki mücadeleye en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, "Fransa'da oynadığımız maçta neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Karşılaşmayı kazanmak için farklı bir oyun ortaya koymak istiyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...