"İç saha maçları çok önemli"

Medicana Sivassporlu futbolcu Yiğit İncedemir, ligde iç sahada oynayacakları maçların çok önem taşımaya başladığını söyledi.

NTV Spor 25.11.2015 - 18:08
"İç saha maçları çok önemli"

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında, 28 Kasım Cumartesi günü sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
      
Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı, pas çalışmasıyla devam etti. Sakatlığı bulunan Djakaridja Kone, idmana katılmazken, Ziya Erdal ise takımdan ayrı çalıştı.
      
Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Medicana Sivassporlu futbolcu Yiğit İncedemir, ligde geride kalan hafta Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmayı unuttuklarını ve Medipol Başakşehir maçına odaklandıklarını söyledi.
      
Rakipleriyle yapacakları mücadelenin kendileri için büyük önem arz ettiğine dikkati çeken orta saha oyuncusu, "Ligde iç sahada oynayacağımız maçlar çok önem taşımaya başladı, bunun bilincindeyiz. İnşallah bu karşılaşmadan istediğimiz sonucu alacağız. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...