Bundesliga | Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Almanya’da Bayern Münih’in şampiyonluk ambargosuna son veren Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan etti. Xabi Alonso’nun öğrencileri 30. haftada Borussia Dortmund’u konuk ediyor. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Dortmund, Avrupa kupalarında katılmak için mücadelesini sürdürüyor. Dortmund - Bayer Leverkusen maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Dortmund - Bayer Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 20.04.2024 - 13:46
Bundesliga | Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

’da heyecan Dortmund - Bayer Leverkusen karşılaşmasıyla devam ediyor. 120 yıllık tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Leverkusen, Dortmund deplasmanında namağlup unvanını korumak için sahaya çıkacak. Leverkusen bu sezon oynadığı 29 karşılaşmada 25 galibiyet ve 4 beraberlik alırken hiç mağlup olmadı. Rakip fileleri 74 kez sarsarken kalesinde ise sadece 19 gol gördü. Ligin en az gol yiyen takımı olan Leverkusen savunma hattıyla güven veriyor. Dortmund ise bu sezon puan sıralamasında Bayern Münih, Stuttgart, Leipzig gibi takımların gerisinde kaldı. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak isteyen Dortmund, Leverkusen karşısında kazanmak için sahaya çıkıyor. Peki Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

?

Bundesliga’nın 30. haftasında şampiyon Bayer Leverkusen, Dortmund deplasmanında sahaya çıkıyor.

Dortmund - Leverkusen karşılaşması 21 Nisan Pazar günü saat 18.30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

LEVERKUSEN TARİHİNDE İLK KEZ ŞAMPİYON OLDU

Bayer Leverkusen, Werder Bremen'i 5-0 mağlup ederek bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Xabi Alonso'nun ekibi kulüp tarihinin ilk Bundesliga şampiyonluğunu kazanırken Bayern Münih'in serisini bitirdi.

Bundesliga'da son 11 sezonda Bayern Münih şampiyonluğa ulaşmıştı. Ligde 29 maçta Bayer Leverkusen 25 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

DORTMUND’DA GÖZLER AVRUPA’DA

Dortmund, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için kalan karşılaşmalarını kazanmayı hedefliyor.

Sarı-siyahlılar, ligde oynadığı 29 karşılaşmada 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Dortmund topladığı 56 puanla haftaya 5. sırada giriyor.

Sayfa Yükleniyor...