"Bir şeyler değişmeli"

Kalesinde 2 gol görmesi rağmen yaptığı kurtarışlarla takımının sahadan daha farklı mağlup olmasına engel olan Muslera, Şampiyonlar Ligi'nde veda ettikleri Atletico Madrid maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 25.11.2015 - 23:59
"Bir şeyler değişmeli"

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera, 2-0 mağlup oldukları Atletico Madrid maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Çok zor rakibe karşı oynadıklarını ifade eden Muslera, "Her yerde baskı yapan, topla oynayan, rakibi topla oynatmayan bir Atletico Madrid vardı. İstediğimiz performansı sergileyemedik. Kaliteli takımları var, basıyorlar rakibe nefes aldırmıyorlar. Bu maçı geride bırakıp Astana maçına odaklanmamız gerekiyor. Astana maçından puan alıp Avrupa'da yolumuza devam etmeliyiz" dedi.

"AVRUPA LİGİ'NE GİTMRK İSTİYORUZ"
Galatasaray'ın hedeflerinin her zaman yüksek olduğunun altını çizen başarılı file bekçisi, "Galatasaray iseniz nerede mücadele ederseniz edin hedef en yüksektir. Avrupa Ligi'ne gitmek istiyoruz. Bir iki günde bir şey değişmez ama yeni hocamız bir şeyleri değiştirecektir. Bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Hem Avrupa'da hem ligde en iyisini yapıp Galatasaray'ın hedeflerine ulaşmasını sağlamalıyız" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...