Anlamlı bağışa onursal üyelik!

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne cihaz bağışında bulunan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ile eşi Seda Topal'a Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı tarafından onursal üyelik belgesi verildi.

NTV Spor 26.11.2015 - 17:45
Anlamlı bağışa onursal üyelik!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı'na Renkli Eko Dopler ve Ultrasonografi cihazı bağışlayan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ve eşi Seda Topal'a, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı tarafından onursal üyelik belgesi verildi.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, cihazın Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne teslimi dolayısıyla Dekan Prof. Dr. Özgür Enver ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim İkizceli ev sahipliğinde bir tören düzenlendi.

Mehmet Topal, binlerce hasta vatandaşın daha iyi şartlarda hizmet alabilmesine katkı sağlamayı ve doktorların işini bir nebze de olsun kolaylaştırmayı amaçladığını belirterek, "Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Türkiye'nin her yerinden gelen hastaların şifa bulduğu ve saygın hekimlerin yetiştirildiği önemli bir bilim yuvası. Bu nedenle herkesin gücünün yettiğince katkıda bulunmasını değerli buluyorum. Biz aile olarak bundan böyle de elimizden geldiğince desteklerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...