Muslera haftanın 11'inde!

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, BBC tarafından Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi. Opta verilerine göre hazırlanan 11'de, Muslera'nın koruduğu kaleye Atletico Madrid'in 24 şut çektiğine dikkat çekildi.

NTV Spor 26.11.2015 - 18:51
Muslera haftanın 11'inde!

BBC'nin haberinde Fernando Muslera'nın, takımının Atletico Madrid'e 2-0 yenilmesine ve son 16 umutlarının tükenmesine engel olamadığı kaydedilirken, Uruguaylı file bekçisinin koruduğu kaleye İspanyol ekibinin 24 şut çektiği vurgulandı. Buna karşın Galatasaray'ın rakip kaleye 3 şut çektiği hatırlatıldı.

Atletico'nun Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçta iki golü de atan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 4 golünü de Galatasaray filelerine bırakan Antoine Griezmann da haftanın 11'ine seçildi.

BBC'nin haftanın 11'ine PSG damga vurdu. Fransız ekibinin Malmö'yü 5-0 yendiği maçta üstün bir oyun koyan PSG'de, beklenenin aksine Zlatan Ibrahimovic dışındaki 4 oyuncu 11'e seçildi. Bu isimlerden 3'ünün defansta forma giymesi dikkat çekti. İngiltere Premier Ligi'nden iki oyuncu listede yer alırken, Arsenal'in Zagreb karşısında 3-0'lık galibiyette ilk golü atan Mesut Özil de kendine yer buldu. İngiltere'den seçilen diğer isim ise Chelsea'nin defans oyuncusu Gary Cahill oldu.

Real Madrid'in Shakhtar Donetsk'i deplasmanda 4-3 yendiği maçı 2 gol ve 2 asistle tamamlayarak, Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 68'e çıkaran Cristiano Ronaldo'yla birlikte Barcelona'nın Roma'yı hezimete uğrattığı karşılaşmada 2 gol kaydeden Lionel Messi de haftanın 11'nde yer aldı.

Haftanın 11'inde şu isimler yer aldı:
Fernando Muslera (Galatasaray)- Van der Wiel (PSG), Silva (PSG), Cahill (Chelsea), Maxwell (PSG), Mesut Özil (Arsenal), Lars Stindl (Borussia Monchengladbach), Angel Di Maria (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Lionel Messi (Barcelona)

Sayfa Yükleniyor...