Lizbon'da puan lazım!

Beşiktaş’ın grupta ilk ikiye girmesi için Lizbon’da yenilmemesi ya da Lokomotiv’in yenilmesi gerek. Beşiktaş yenilir, Lokomotiv berabere kalırsa ikinciyi averaj belirleyecek.

NTV Spor 26.11.2015 - 22:59
Lizbon'da puan lazım!

Beşiktaş, Avrupa Ligi H Grubu'nda son haftaya yenilgisiz lider giriyor. Ama hala son 32 turu cepte değil. Eğer 10 Aralık'taki son maçlarda Beşiktaş Sporting Lizbon karşısında Portekiz'de yenilmezse gruptan çıkacak. Temsilcimiz kaybederse gruptan çıkması Arnavutluk'tan gelecek sonuca bağlı olacak.

Beşiktaş mağlup olursa grubu 9 puanla ve en iyi ihtimalle +2 averajla bitirecek. Lokomotiv Skenderbeu'ya kaybederse 8 puanda kalacak. Rus ekibi berabere kalırsa Beşiktaş gibi 9 puana ulaşacak. İki takımın aralarındaki maçlar 1-1 sona erdiğinden genel averaja bakılacak.

Beşiktaş iki farklı yenilirse Lokomotiv'e beraberlik de yetecek. Beşiktaş tek farklı kaybederse iki takım da +2 averajda olacak ve daha çok gol atan (Lokomotiv 0-0 biter, Beşiktaş 1-0 yenilirse Rus ekibi +3 gol avantajlı) turu geçecek. Lokomotiv maçı golsüz biter, Beşiktaş 4-3 yenilirse, grupta tüm maçlarda deplasmanda daha çok gol atan (5-4) Beşiktaş turu geçecek.

Sayfa Yükleniyor...