"Mükemmel bir tenisçi olurdu"

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, yıldız oyuncusu Alexis Sanchez'e övgüler yağdırdı. Fransız menajer, Sanchez'i; av peşindeki bir aslana benzetti. Wenger ayrıca Şilili oyuncunun dayanıklılığından bahsetti ve "Futbolu tercih etmesiydi; mükemmel bir tenisçi olurdu" yorumunu yaptı.

NTV Spor 27.11.2015 - 14:14
"Mükemmel bir tenisçi olurdu"

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Premier Lig'de son 4 maçtır gol atamayan Alexis Sanchez'in, kısa sürede toparlanacağına inanıyor. Wenger, Şampiyonlar Ligi'ndeki son Dinamo Zagreb maçında 2 kez fileleri havalandıran Sanchez için; "O, av peşindeki bir aslana benziyor" yorumunu yaptı.

Şilili oyuncunun dayanıklılığını "inanılmaz" olarak nitelendiren Wenger; "Alexis her maçta yüzde 100'ünü veriyor. Artık çok yorulduğunu; yürüyecek hali kalmadığını düşünüyorsunuz. Ancak sadece 2 gün dinlenerek yine yüzde 100'e çıkabiliyor. Kendisini onun kadar çabuk toparlayan bir oyuncu görmedim" dedi.

Sanchez'in, dünya kupası eleme karşılaşmaları için, Güney Amerika'dan döndükten hemen sonra, Premier Lig'de maça çıktığını hatırlatan Wenger; "Alexis, Güney Amerika'dan perşembe gecesi döndü ve hala jet-lag etkisinde olmasına karşın, cumartesi günü sorunsuz şekilde sahaya çıktı. Bence futbolu tercih etmesiydi; mükemmel bir tenisçi olurdu" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...