Beşiktaş zirve yolunda yara aldı!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildi ve ligde 10 hafta sonra sahadan puansız ayrıldı.

NTV Spor 29.11.2015 - 21:28
Beşiktaş zirve yolunda yara aldı!

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta, konuk ekibin 4. dakikada Güray Vural ve 40. dakikada Leocisio Julio Sami'yle bulduğu gollere engel olamayan siyah-beyazlı ekip, mücadeleyi 2-0 kaybetti.

Bu sonuçla 29 puanda kalan Beşiktaş, buna karşın maç fazlasıyla liderlik koltuğundaki yerini korudu. Ligdeki son 6 karşılaşmada 5. galibiyetini alan Akhisar Belediyespor ise puanını 25'e yükseltti. 

Bu arada maçın ardından Beşiktaş taraftarı, sergiledikleri mücadeleden dolayı siyah-beyazlı futbolcuları alkışladı.

İKİNCİ YARIYA DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor karşısında ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı.

Siyah-beyazlı ekipte, ilk yarıda itirazları sebebiyle maçın hakeminden sarı kart gören Olcay Şahan'ın yerine 46. dakikada Cenk Tosun oyuna dahil oldu.

Beşiktaş'ta ayrıca, 64. dakikada Jose Sosa'nın yerine Gökhan Töre, 86. dakikada da Mario Gomez'in yerine Kerim Frei oyuna girdi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR SON 6 MAÇTA 15 PUAN TOPLADI
Beşiktaş karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Akhisar Belediyespor, son 6 haftada 15 puan topladı.

Ligin 7. haftasında İstanbul'da, Fenerbahçe karşısında 2-0 geriden gelerek karşılaşmadan 2-2'lik eşitlikle ayrılmayı başaran Ege temsilcisi, bu maçtan sonra sergilediği performansla dikkati çekti.

Son 6 maçta 5 galibiyet alan ve 15 puan toplayan Akhisar Belediyespor, söz konusu dönemde tek puan kaybını Kasımpaşa ile deplasmanda yaptığı ve 2-1 kaybettiği mücadelede yaşadı.

Sayfa Yükleniyor...