Cim Bom ara vermedi!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 4 Aralık Cuma günü sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman sırasında Mustafa Denizli, oyuncularına isabetli şut konusunda uyarılar yaptı.

NTV Spor 30.11.2015 - 15:47
Cim Bom ara vermedi!

Mustafa Denizli ile ilk maçında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Cuma günü oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından çabukluk ve kuvvet çalışmaları yapıldı. Daha sonra pas çalışmasına geçilen antrenmanda şut çalışması üzerinde duruldu. Teknik direktör Mustafa Denizli, oyuncularına isabetli şut konusunda uyarılar yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise 6'ya 6 baskıya dayalı çift kale maç yapıldı. Mustafa Denizli, sık sık oyunu durdurarak oyuncularının doğru baskı yapmasını istedi. 

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Kasımpaşa maçında 90 dakiika süre alan oyuncular günü izinli olarak geçirdi. 

Hamit Altıntop ve Lionel Carole, salonda ve sahada adaptasyon çalışmalarını sürdürdü. Atletico Madrid maçında sakatlanan Jason Denayer'in tedavisine devam edildi.

Sarı kırmızılılar, Bursaspor maçı hazırlıklarını basına açık gerçekleştireceği antrenman ile sürdürecek.

 

Sayfa Yükleniyor...