"Umarız olumsuzluklar tekrarlanmaz"

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Muratbey Uşak Sportif'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube yönetimi, dünkü müsabakada rakip teknik kadro ve oyuncularının bir bölümünün saha içine ve dışına müdahale ettiğini bildirdi.

NTV Spor 30.11.2015 - 15:56
"Umarız olumsuzluklar tekrarlanmaz"

Pınar Karşıyaka yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, ligde oynadıkları Muratbey Uşak Sportif müsabakasının, sahadaki mücadele ve son saniyeye kadar süren heyecanına rağmen maalesef basketbol yerine maç içi ve sonu olaylarıyla gündeme geldiği belirtildi.

Taraftarların rakip takımın provokatif tavırlarına maç boyu cevap vermediğinin bildirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Protokol tribününde Muratbey Uşak Sportif Kulübü'nün değerli yöneticileri, rakip takım tribününde oyuncu yakınları ve misafirleri maçı hiçbir sorun olmaksızın izlemişlerdir. Ancak öncelikle sahada sakin kalması gereken biz profesyonellerken, özellikle Uşak Sportif Genel Menajeri sayın Fatihhan Erdoğan, teknik kadro ve oyuncuların bir bölümü maç boyunca saha içerisine ve saha dışına müdahale etmeyi bırakmamışlardır. Maçın son bölümünde oyuncumuz Justin Carter'ın serbest atışları sırasında Erdoğan'ın saha çizgisine kadar gelerek oyuncumuza küfür ettiği de görülmüş ve duyulmuştur."

Muratbey Uşak Sportif'in mahsur kalmadığını aksine emniyet güçlerinin uyarılarına rağmen salondan çıkışlarını kendilerinin uzatıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Muratbey Uşak Sportif sporcu ve görevlilerinin kişisel sosyal medya hesapları üzerinden yapılmakta olan mesnetsiz, hedef gösterici ve tehditkar paylaşımlar, aslında yaşananların aynısı durumundadır. Maç süresince ne protokol tribününde yer alan yöneticilerine ne de seksen kişiye yakın oyuncu yakınlarının bulunduğu bölümüne yönelik en ufak bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Umarız bu ve benzeri olumsuzluklar tekrarlanmaz ve sahadaki mücadele sahada, dostluklar ebedi kalır. Gerek sahadaki mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularımızı ve gerekse de tribünde yer alan ve olumsuzlukların hiçbirine cevap vermeyen taraftarlarımızı kutluyoruz."

Sayfa Yükleniyor...