"Belli bir yere kadar sabrediyoruz"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 2-0 yendiği maçın ikinci yarısında konuk ekip teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ile tartışmaya giren Gökhan Gönül, maç sonrası yaşananları anlattı. Gökhan Gönül, rakip takımın oyuncusuna "Hocam bari sen yapma diyorum' o da, "Hadi lan bak işine diyor. Bazen adrenalinin yükseldiği noktada bize bir şeyler söylendiğinde susamıyoruz. Belli bir yere kadar sabrediyoruz" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 30.11.2015 - 22:20
"Belli bir yere kadar sabrediyoruz"

Kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Gökhan Gönül, "Söylemem gereken bir şeyler var. O yüzden geldim. Bir çok kişi sahadaki duruşumu bilir. Yenildiğiiz zaman bile rakip takım oyuncularını ve teknik direktörünü tebrik eden, futbolun bazı sorunlarının çözümü için çabalayan birisiyim. Bir pozisyonda iki oyuncu birbirlerine sert girince rakip takım hocası da kendine ayrılan bölgeyi terkedip bir şeyler söylüyor. Dışarıdan yanlış anlaşılabilir ama ben rakip takım hocasına 'hocam sen yapma bari diyorum' o da 'hadi lan bak işine' diyor. Sadece futbolcular değil, spor adamları da "futbolu iyileştirmek için şöyle yapmalıyız, böyle yapmalıyız" diyorlar. Bunları söyleylip sahanın içinde de farklı davranmasınlar" dedi.
 
"LAN İŞİNE BAK DİYOR"
"O lafları bana söyledikten sonra ne söylediğimi bilmiyorum" diye devam eden Gökhan Gönül, "Tek söylediğim şey, "hocam sen ne yapıyorsun bari sen yapma" diyorum. Ama o halen lan bak işine diyor. Ondan sonra da ortalık biraz karışıyor. Ne olursa olsun böyle bir görüntüyü vermemem lazımdı. Ama bazen adrenalinin yükseldiği noktada bize bir şeyler söylendiğinde susamıyoruz. Belli bir yere kadar sabrediyoruz" ifadelerini kullandı.

GÖKHAN'DAN TAKIM ARDAŞLARINA VE TARAFTARA TEBRİK
Gökhan Gönül açıklamalarının sonunda ise "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarların da desteğiyle güzel bir galibiyet aldık" diyerek sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...