"3-4 gol daha atabilirdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Trabzonspor galibiyetini değerlendirirken, "Tamamen hakettiğimiz bir galibiyet aldık, iki de gol bulduk; ama 3-4 gol daha atabilirdik" dedi.

NTV Spor 30.11.2015 - 22:46
"3-4 gol daha atabilirdik"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında oyunu domine ettiği yorumunu değerlendiren Vitor Pereira, "Son 6-7 maçlarda aynı seviyede oynadık. Bir süredir bu seviyede oynamayı başarıyoruz. Her zaman aynı kimlikle sahada olduk. Önde basıyoruz, topu kaybettiğimizde tepkiyi hızlı veriyoruz. Oyunu rakip yarı alanda oynamak için çıktık. İki de gol bulduk, 3-4 gol daha atabilirdik. Tamamen hakettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi oyunculardan kurulu bir Trabzonspor karşısında galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Rakibe hiç pozisyon vermedik. Bu akşam istediklerimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Trabzonspor karşısında atılan gollerin özellikle 2. golün ardından önceki maçlara oranla daha çok sevindiği ifadeleri üzerine ise Pereira, "Böyle bir sevinç yaşamam doğaldır. Aslında amacım taraftara teşekkür etmektir. Golden sonra taraftarlara döndüm, onların mutluluğu gördüm. Onlarla birlikte sevincimi yaşamak istedim. Onlar bize hep destek oldular ve buralara geldik. Biz sadece futbolcular, teknik heyet ve yönetim değil hep birlikte bir takımız. Taraftar da bu takımın bir parçası. Hep birlikte bunu kutlamayız, o düşünceyle golü o şekilde kutladım" açıklamalarını yaptı.

Liderlik koltuğuna oturmalarıyla ilgili konuşmak istemeyen Pereira, "Sezon sonuna kadar bekleyeceğiz ve sezon sonunda bunu konuşalım" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...