"Taşlar yerine oturuyor"

Fenerbahçeli Bruno Alves, Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını söylerken, "Her zaman taşlar yerine zamanla oturmuştur ve şimdi de taşlar yerine oturuyor" dedi.

NTV Spor 30.11.2015 - 22:46
"Taşlar yerine oturuyor"

Bruno Alves, 2-0'lık Trabzonspor galibiyetini yorumlarken, "İyi bir karşılaşma oldu, iyi bir galibiyetle sahadan ayrıldık. 2 gol attık ve gol yemedik. Önemli bir üç puan ve iyi oynamak da bizim için önemliydi" diye konuştu. 

Fenerbahçe'nin fiziki durumunun eleştirildiği ve Molde maçının ardından Trabzonspor karşısında da sahada iyi bir görüntü verdikleri ifadeleri üzerine ise Portekizli, "Her şeyin bir zamanı vardır. Her zaman taşlar yerine zamanla oturmuştur ve şimdi de taşlar yerine oturuyor. Her gün takım iyiye gidiyor. Biz yeni bir takımız. Hocamızın antrenmanda çalıştırdıklarını sahaya yeni yeni yansıtmaya başladık. Oyuncular da iyi durumda ve herkes kendini geliştiriyor" dedi.

Hala geliştirecekleri noktalar olduğunu vurgulayan Alves, "Sezon sonuna kadar güçlü bir şekilde devam etmek istiyoruz. Bize gereken, kalitemize ve yeteneklerimize inanmak. Sezon sonuna kadar inançlı bir şekilde devam etmeliyiz" diye sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...