LA LİGA | Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Getafe - Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

La Liga’da oynadığı son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Getafe, 36. haftada Atletico Madrid’i konuk ediyor. Simeone’nin öğrencileri, Getafe deplasmanında haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Atletico Madrid geride kalan 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 4. sırada yer alan İspanyol ekibi rakibi Girona’yı sıralamada yakalamaya çalışıyor. Getafe - Atletico Madrid maçının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 17:02
LA LİGA | Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Getafe - Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

İspanya’da heyecan 36. hafta müsabakalarıyla devam ediyor. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Getafe ve Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. Getafe bu sezon ligde orta sıralarda yer aldı. Oynadığı 35 mücadelede 10 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan İspanyol ekibi 43 puan topladı. Atletico Madrid ise ligde erken havlu atarken Devler Ligi’ne çeyrek finalde veda etti. Diego Simeone’nin öğrencileri sezonun kalan maçlarını kazanmayı hedefliyor. Peki Getafe - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

GETAFE - ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

İspanya ’nın 36. haftasında Getafe ve Atletico Madrid kozlarını paylaşıyor. Alfonso Pérez Kolezyumu'nda oynanacak mücadeleyi Mario Melero López'in yönetecek. Karşılaşma 15 Mayıs Çarşamba günü saat 23:00’te başlayacak ve S Sport ekranlarından yayınlanacak.

GETAFE SON DURUM

Getafe son olarak Cadiz deplasmanından 1-0'lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ev sahibi takım bu sezon 35 mücadelede 10 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. 41 gol atarken kalesinde ise 48 gol gördü.

ATLETİCO MADRİD SON DURUM

Atletico Madrid ise bu sezon şampiyonluk yarışında zirvenin gerisinde kaldı. Barcelona ve Girona’nın arkasında 3. sırada bulunan Atletico Madrid oynadığı 35 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Sayfa Yükleniyor...