Galatasaray'da Bursaspor mesaisi

Galatasaray, Süper Lig'de Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

NTV Spor 01.12.2015 - 13:02
Galatasaray'da Bursaspor mesaisi

Galatasaray, Spor Toto Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında TT Arena'da Cuma günü Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşuları ve istasyon çalışmaları ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular kondisyoner Stefano Marrone eşliğinde kuvvet çalıştı.

Mustafa Denizli, antrenmanda atak organizasyonları üzerinde durdu. Tecrübeli çalıştırıcı, kanat atakları üzerinde çalışmalar yaptırırken, ortaların gol ile sonuçlanmasını istedi.

Antrenman pas çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Lionel Carole ve Denayer katılmadı. Hamit ve Carole bireysel çalışmalarını sürdürdü. Denayer'in ise tedavisi devam ediyor.

Mustafa Denizli'nin basına açık ilk antrenmanının 45 dakikalık bölümü muhabirler tarafından takip edildi. Denizli, basın mensuplarının yanına gelerek sonraki antrenmanda sohbet toplantısı yapacağını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...