Kadro düzeni oturuyor

Sene başında ideal 11'ini bulamamakla eleştirilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira takımın omurgasını oturtmuş durumda.

NTV Spor 01.12.2015 - 14:28
Kadro düzeni oturuyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u yenerek liderlik koltuğuna kurulan Fenerbahçe'de kadro düzeni oturmaya başladı.

Sezona 11 oyuncusunu yollayıp, 11 yeni ismi kadrosuna dahil ederek başlayan Fenerbahçe'de takım kurgusu da netleşmeye başladı. Yeni ve geniş bir kadro olmalarına vurgu yaparak birçok oyuncusunu deneyen Pereira ilk 11'deki aslarını belirlemiş durumda.

Kalede ligde Volkan Demirel'i, Avrupa'da ise Fabiano'yu kullanan Pereira, savunmanın ortasında sağlıklı olmaları durumunda Simon Kjaer ve Bruno Alves ikilisini tercih ediyor.

Sakatlıklar dolayısıyla savunmanın kenar oyuncuları değişim gösterse de orta sahadaki durum netleşmiş durumda. Pereira Mehmet Topal, Josef de Souza ve Diego'dan vazgeçmiyor. Yeni transfer Luis Nani'nin yeri de bu haftaya dek garanti görünürken, çalkantılı bir sürecin ardından santrafor bölgesi de netleşti. Pereira maçlara Robin van Persie ile başlayıp, Fernandão'yu ikinci yarılarda oyuna sürmeyi tercih ediyor.

Bu sezon yaşanan sakatlıklar takımın üst üste aynı 11'lerle sahaya çıkmasını engelledi. Fenerbahçe ilk kez iki lig maçına aynı ilk 11'lerle çıkmış oldu. Pereira, Mersin İdman Yurdu maçında görev verdiği kadroyu Trabzonspor maçında bozmadı.

Sayfa Yükleniyor...