Mersin İdman Yurdu transfere odaklandı

Mersin İdman Yurdu Kulübü Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, devre arasında yapacaklarını transferlerle ligde kalacaklarına inandıklarını belirtti.

NTV Spor 01.12.2015 - 15:35
Mersin İdman Yurdu transfere odaklandı

Mersin İdman Yurdu Kulübü Basın Sözcüsü Ayhan Erdem iddialı açıklamalarda bulundu.

Erdem, yazılı açıklamasında, Mersin İdmanyurdu'nda kötü gidişatın Eskişehirspor karşısında da devam ettiğini anımsattı.

Transfer yasağı nedeniyle lige takviye yapamadan başladıklarını hatırlatan Erdem,bunun dezavantajlarını yaşadıklarını kaydetti.

Rakiplerinin kadrolarını güçlendirdiğini ancak kendilerinin mevcut kadroyu korumak için uğraştıklarını anlatan Erdem, "Devre arasında yapacağımız nokta transferlerle ligde kalacağımızı herkesin bilmesini isterim. Mersin İdman Yurdu büyük bir camia ve bu olumsuz durumdan kurtulacaktır. Kentimizin Mersin İdman Yurdu'na sahip çıkması gerekiyor. Hem sportif hem de maddi yönden çok kötü günler yaşadığımız bir gerçek. Ancak bu olumsuzlukları hep birlikte yenebiliriz. Kamu kurum ve kuruluşlarından iş adamlarına, taraftarından basınına kadar bir bütün olursak yeniden aydınlık günleri kucaklayabiliriz" dedi.

Mersin İdman Yurdu'nun gelecek sezonda da Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmesini isteyenlerin taşın altına elini koyması gerektiğini ifade eden Erdem, devre arasında iyi tranfser yapılması gerektiğini bunun için de ekonomik olarak desteğe ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...