"Daha fazla koşmamız gerekiyor"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'de 5 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş ile yapacakları maçta sahalarındaki ilk galibiyeti almak istediklerini söyledi.

NTV Spor 01.12.2015 - 16:56
"Daha fazla koşmamız gerekiyor"

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Sarıyer'i 7-2 yenerek gruplara kaldıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Beşiktaş'ın ligin en iyi top oynayan takımlarından biri olduğunu belirterek, "Hızlı oynuyorlar. Onların hızını kesmemiz ve oyun anlayışlarına cevap vermemiz gerekiyor. Aksi takdirde karşımızda çok fazla pozisyon bulabilecek bir takım var. Düşündüklerimizi yapabilecek güçteyiz. Biraz daha fazla koşmamız gerekiyor. Kendi sahamızda ilk galibiyeti almak istiyoruz" diye konuştu.

Tolunay Kafkas, zor şartlarda bir takım oluşturduklarını dile getirerek, "Takımın son vuruşlarda beceriksizliği var. Biraz genç oyuncular var. Her geçen gün daha iyi olmaya başladılar. Bana ve oyun anlayışımıza alışıyorlar. Bizim bir felsefemiz var. Bunların üzerinde dura dura bir yerlere gelmeye çalışıyoruz. Küme düşme bölgesinden uzakta, orta sıralarda kendimize bir yer bulmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Ben kendime ve oyuncularıma güveniyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sarıyer'i mağlup ettikleri Ziraat Türkiye Kupası maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatan Kafkas, "Ligde de belli bir çıkışımız vardı, bu bizim için önemliydi. Bunu devam ettirdiğimiz ve gruplara kaldığımız için oldukça memnunuz. Oyuncularım performansından, gösterdikleri mücadeleden ve söylediklerimizi yapmalarından memnunum. Taktiksel anlamda da gelişmemiz lazım. Bundan sonra kupada yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...