"Gerçek bir takım olduk"

Fenerbahçeli Mehmet Topal, teknik direktör Vitor Pereira'nın kendisinden daha fazla ileriye çıkmasını istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, hem kendisinin hem de takımın öz güveninin arttığı görüşünde.

NTV Spor 02.12.2015 - 08:44
"Gerçek bir takım olduk"

Fenerbahçeli Mehmet Topal, değişen oyun tarzıyla ilgili, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu özellikle Molde ve Trabzonspor maçlarında rakip ceza sahasına daha yakın oynamasıyla ilgili, "Teknik direktörümüz böyle istiyor. Ben de daha fazla ileri çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktörünün talimatlarına uymak zorunda olduğunu belirten Mehmet Topal, "Bu şekilde oynadığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Tabii bunda skorların da etkisi var. Sonuçlar geldikçe hem benim, hem de takımın öz güveni artıyor" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu, alınan sonuçları ve oynanan futbolu, takımın uyum sürecini atlatmasına bağladı. Mehmet Topal, "Samandıra'da önceki yıllarda olan dostluk ortamı yavaş yavaş yeniden kuruluyor. Yüzde 100 olmasa da yüzde 90 oranında bu sağlandı. Aramıza birçok yeni futbolcu katılmıştı. Birbirimizi tanımamız zaman alsa da bu süreç tamamlandı ve gerçek bir takım olduk" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...