"Denizli karşısında telafi edebiliriz"

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarını, Denizlispor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

NTV Spor 02.12.2015 - 17:02
"Denizli karşısında telafi edebiliriz"

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, PTT 1. Lig'de geçen hafta yaptıkları Giresunspor maçında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ancak kaybettiklerini ifade etti.

Futbolda her zaman iyi oynayanın kazanmadığına işaret eden Özat, artık bu maçı unutup Denizlispor maçına yöneldiklerini dile getirdi.

Denizlispor'un son haftalarda çıkışa geçtiğini anlatan Özat, "Puan kayıplarımızı Denizlispor karşısında telafi etmeyi arzu ediyoruz. Zorlu ve güzel bir mücadele olacak. Kötü gidişe 'dur' demek lazım. Futbolda bunlar var. Halen ligde iyi yerdeyiz. İnişler çıkışlar olacak. Sezon sonunda nerede bitireceğimiz önemli" diye konuştu.

"BU TAKIM, OFOEDU YOK DİYE MAÇ KAYBETMEDİ..."
Nijeryalı futbolcu Chikeluba Ofoedu'ya, sakatlığı geçtikten sonra antrenmanlardaki isteksizliği nedeniyle görev vermediğini kaydeden Özat, şöyle konuştu:

"Neticede Ofoedu ile aramda kan davası ve namus meselem yok. Hepsi benim çocuklarım, kardeşim gibi. Dolayısıyla iyi olduğuna inanırsam oynatırım. Kişisel kızgınlığımı, kırgınlığımı asla yansıtmam. Oynamamasındaki en büyük faktör, sakatlıktan çıkması, sonrasında antrenmanlardaki isteksizliğiydi. İyi çalışırsa takımda yeniden yer bulabilir. Bu takım Ofoedu yok diye maç kaybetmedi. Bu takım Ofoedu yokken de maç kazandı, varken de maç kaybetti. Koskoca takımı bir tek oyuncunun varlığına veya yokluğuna işaret etmek, o takımda diğer oyunculara çok büyük haksızlık olur."

Öte yandan Samsunspor, cumartesi günü deplasmanda Denizlispor'la yapacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Futbolcular, antrenmanda ısınma koşusu ve istasyon çalışması yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Sakatlıkları süren Ercan Yazıcı, Hasan Kılıç ve izinli olan Taha Yalçıner antrenmana katılmadı. Ekigho Ehiosun ve Ersel Aslıyüksek ise takımdan ayrı çalıştı.

Sayfa Yükleniyor...