"Maçı erken koparabilirdik"

PTT 1. Lig'in 14. haftasında 1461 Trabzon'u 1-0 yenen Göztepe'de teknik direktörü Metin Diyadin, istedikleri sonucu aldıklarını söylerken, "Maçı daha erken koparabilirdik" dedi.

NTV Spor 06.12.2015 - 19:57
"Maçı erken koparabilirdik"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Metin Diyadin, Karşıyaka maçıyla beraber yükselen bir grafikleri olduğunu, aldıkları galibiyetlerle de sıralamada istediklere yerlere geldiklerini vurguladı.

"Bugün oyun olarak, skor olarak istediğimizi aldığımızı düşünüyorum" diyen Diyadin, "Tek eksiğimiz, final paslarımız. Maçı daha erken koparıp rahatlayabilirdik. Maçtaki 1-0'lık skor, son dakikaya kadar ister istemez bir aksiliğe maruz bırakabilir. Oyuncularım önemli bir gayret sarf etti. Hepsini tebrik ediyorum. Gökhan'ın attığı gol de müthişti. Sakat ve eksik oyuncularımız olmasına rağmen takımımı tebrik ediyorum. İnşallah bu serimizi devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kullanım hakkının Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'a devredilmesinin ardından, iki kulüp yönetimlerinin zeminden dolayı Göztepe'nin burada oynamasına sıcak bakmadığı yönündeki soru üzerine Diyadin, şunları söyledi:

"Bir tane İzmir Atatürk Stadı var ve 1969'da yapılmış.  'Gelin burada oynayın' der gibi bir durum var. Orada at yarışları olabilir, olimpik yarışlar olur. Tek sorun zemin değil. Ambians olarak da uygun olmadığını düşünüyorum. Bu durumda en yakın yer Manisa diye burada oynuyoruz. Tabii aralarındaki protokolü bilemiyoruz. Gerekirse İzmir Atatürk Stadı yerine 2-3 saatlik yol gidip, başka yerde oynamayı tercih ederim. Hedef takımların bu duruma düşmemesi lazım."

1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak, Göztepe karşısında iyi mücadele ettiklerini fakat golü bulamadıklarını belirtti.

Maç süresince takımını sergilediği performanstan memnun olduğunu aktaran Akbayrak, "Bir tek golü atamadık. Gol dışında performansımızdan memnunum. Maçın geneline bakarsak, şanslı olan kazandı. Göztepe de çok güzel bir gol attı. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz elimizden geleni ve futbolda yapılması gereken her şeyi yaptık. Sadece gol atamadık" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...