Vakıfbank es vermek istemiyor!

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Calcit maçında galibiyet serisini devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 08.12.2015 - 13:31
Vakıfbank es vermek istemiyor!

Guidetti, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Calcit'in İstanbul'a tüm gücünü göstermek için geldiğini belirterek, kendilerinin de bu maça sıkı hazırlandıklarını kaydetti.

Calcit karşılaşmasında, bu sezon forma şansı bulamayan oyunculara şans vereceğini ifade eden Guidetti, "Umarım galibiyet serimizi bu maçla devam ettiririz" ifadesini kullandı.

VakıfBank'ın Hollandalı oyuncusu Lonneke Sloetjes de rakiplerinin genç ve yetenekli bir ekipten oluştuğunu bildirerek, "Skor ne olursa olsun, oynamaktan zevk alıyorlar. Bu karşılaşmayı iyi bir oyunla ve takım olarak en üst seviyeye çıkarak kazanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Genç libero Ayça Aykaç ise Şampiyonlar Ligi'nde yenilgisiz bir şekilde devam ettiklerine vurgu yaparak, "Umarım galibiyet serisini sürdürürüz. Devre arasından önceki son iki maçı da kazanarak, yılı hem ligde hem de Avrupa'da yenilgisiz kapatmak istiyoruz" diye görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...