"O zamanlar gençtim"

Galatasaray'ın Astana'yla 1-1 berabere kaldığı maçta 82 dakika boyunca orta sahada Selçuk İnan'la beraber oynayan Aurelien Chedjou maçın ardından açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 09.12.2015 - 00:38
"O zamanlar gençtim"

Orta sahada oynamasını ve karşılaşmayı değerlendiren Kamerunlu oyuncu, "Hocam bana o mevkide ihtiyacı olduğunu söyledi. Tereddüt etmeden kabul ettiğimi söyledim. En iyi şekilde yardım etmeye çalıştım takıma. Kazanmak isterdik ama, amaç Avrupa'ya devam etmekse, bu sonuç da yardımcı oldu. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama Avrupa'ya devam etmeyi başardık" dedi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde seribaşı olma şansını yitirmesi hakkında ise Chedjou, "Bizim için gerçekten rakibin hiç önemi yok. Kim gelirse gelsin amaç bir üst tura çıkmak. Yapmamız gereken tamamen Avrupa'ya odaklanıp, iyice çalışıp, kim gelirse gelsin elemek" yorumunu yaptı.

82. dakikada Olcan'ın yerine Jose Rodriguez'in oyuna girmesiyle stopere geçen Chedjou, ön liberoda oynadığı Lille döneminin hatırlatılması üzerine, gülümseyerek, "O zamanlar gençtim" dedi.

Sayfa Yükleniyor...