"Oynamak istiyorum"

Fenerbahçeli Abdoulaye Ba, Celtic maçının zor olduğunu söylerken, "Oynamadığım zaman mutlu olmadığımı söyleyebilirim; oynamak ve sahada olmak istiyorum" dedi. Taraftarları için bazı şeyleri yapmak istediklerini kaydeden Ba, "Fenerbahçe büyük bir kulüp ve her maça bu düşünceyle çıkıyoruz" diye konuştu.

NTV Spor 10.12.2015 - 22:53
"Oynamak istiyorum"

Abdoulaye Ba maçını yorumlarken, "Maç kolay değildi. Her şeyi yapmamız gerekiyordu. Bu turu geçmek bizim ve kulübümün için ne kadar önemli olduğunun bilincindeydik. Şu anda yapmamız gereken aynı şekilde çalışmaya devam etmek. Taraftara da teşekkür ediyoruz, maç boyunca arkamızdaydı" diye konuştu. 

Kendisinin fiziksel ve mental açıdan nasıl olduğu sorusuna ise Ba, "Benim için kolay değildi. Sakatlıktan sonra maç oynayamamıştım. Daha önce yaptığım işlerin devamı niteliği olarak maça çıktım. Burada Fenerbahçe için çalışıyoruz. Taraftarlarınız önünde bazı şeyleri yapmamız gerektiğinin farkındaydık. Fenerbahçe büyük bir kulüp ve her maça bu düşünceyle çıkıyoruz" yanıtını verdi.

Fazla şans bulamamasını da değerlendiren Ba, "Oynamadığımız zaman mutlu olmadığımı söyleyebilirim; ama en önemlisi takım ve takımın başarıları. Oynamak ve sahada olmak istiyorum. Önemli olan takımın neler yaptığı. Kalitemi sahada göstermek istiyorum. Profesyonel olarak yedek kaldığımda da çalışmam gerektiğini biliyorum. Taraftarın istediği başarılar için çalışmalırımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...