"İkinci yarı sonuca gittik"

Sporting'li Bryan Ruiz ve Slimani, Beşiktaş karşısında özellikle ikinci yarıdaki performanslarıyla sonuca gittiklerini söyledi.

NTV Spor 11.12.2015 - 01:00
"İkinci yarı sonuca gittik"
Sporting'in Beşiktaş karşısındaki etkili isimlerinden Bryan Ruiz, maçı değerlendirirken, "Kötü başladık; çünkü Beşiktaş iyi bir takım ve çok güçlü bir takıma karşı oynadık. İkinci yarı kalemizde gol gördük. Golden sonra oyunu daha ciddiye aldık ve golden sonra turu geçeceğimize inandık. Taraftarın da desteğiyle istediğimiz sonucu aldık" dedi.
 
Kupayı alıp almayacaklarıyla ilgili sorusuna ise Kosta Rika'lı futbolcu, "Ne olacağını hep birlikte göreceğiz ama biz her iki alanda da başarılı olmak istiyoruz"  diye kısa yanıt verdi.
 
Beşiktaş karşısında Sporting'in ilk golünü atan Slimani karşılaşmanın zorlu geçtiğini vurgularken, "İyi bir Beşiktaş'a karşı mücadele ettik. İkinci yarıya baktığımızda bu maçı hakkettik. Benim için değil Sporting'in kazanması önemliydi. Şimdi ilk hedefimiz lig şampiyonluğu. Maç maç giderek, kupada da başarılı olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...