"Üzerimizdeki baskıyı attık"

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, aldıkları galibiyetle üzerilerindeki baskıyı attıklarını belirterek, hedeflerinde bir değişiklik olmadığını söyledi.

NTV Spor 12.12.2015 - 22:21
"Üzerimizdeki baskıyı attık"

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahalarında 81-68 yendikleri Muratbey Uşak Sportif maçı sonunda düzenlenen basın toplantısında, ligde Ankara'daki 4. maçlarına çıktıklarını ve ilk galibiyetlerini aldıklarını hatırlatarak, "Ligde her takım her takımı yenebiliyor. Aynı ciddiyet ve konsantrasyonla gitmemiz gerekiyor. Kaybettiğimiz maçları telafi edebiliriz" dedi.

Karşılaşmanın başından itibaren kontrolü ellerinde tuttuklarını ifade eden Sunter, "Fenerbahçe maçında yükselişe geçtiğimiz göstermiştik. Bu maçta da iyi bir oyun sergiledik. Üzerimizdeki baskıyı da attık. Artık yukarı sıralara tırmanmamız gerekiyor. Hedefimiz değişmedi" diye konuştu.

Sunter, Dukanovic ile yollarını ayırdıklarını ve Valters'ın yeniden sakatlandığına değinerek, "Marcus Haislip'i transfer ettik. Karakteriyle ve oyunculuğuyla bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Valters'ın sakatlığı sonrasında da kısa bir oyuncu ile ilgileniyoruz. Onun da transferini birkaç gün içinde gerçekleştiririz" ifadelerini kullandı.

BULKAZ: "KARŞILAŞMAYA ORTAK OLAMADIK"
Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz ise "Karşılaşmaya başından itibaren ortak olamadık" dedi.

Türk Telekom'u galibiyet nedeniyle tebrik eden Bulkaz, gelecek haftaki maçlarına iyi hazırlanacaklarını ve yeniden galibiyet serisi yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...