Kemal Özdeş veda etti!

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da görevinden istifa eden Kemal Özdeş, "Karşıyaka büyük bir çınardır ve tüm bunları atlatacak güçtedir. Takımımın yıl sonunda en kötü play-off'u yakalayacağına inanıyorum" dedi.

NTV Spor 14.12.2015 - 15:55
Kemal Özdeş veda etti!

Karşıyaka Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, futbol takımı teknik direktör Kemal Özdeş'in istifa ettiği hatırlatılarak, "Hocamıza, kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Teknik direktör Kemal Özdeş de yaptığı açıklamada, büyük hayallerle geldiği Karşıyaka camiasından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Karşıyaka ile anlaştığında büyük bir organizasyonun parçası olmanın kendisi için mutluluk olduğunu kaydeden Özdeş, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Oynadığımız Göztepe maçından sonra profesyonel şubenin istifalarının ardından yaşanan güvensizlik ortamı bu sonuçları doğurdu. Çok üzgünüm, istifalardan sonra Giresunspor maçının ardından ayrılık kararı almıştım.  Ancak daha sonra devre arasına kadar kalmak daha uygun diye düşündüm. Şimdi bu süreçte bir değişiklik birlik ve beraberliği arttıracaktır diye düşünüyorum. Karşıyaka büyük bir çınardır ve tüm bunları atlatacak güçtedir. Takımımın yıl sonunda en kötü play-off'u yakalayacağına inanıyorum. Tüm futbolcularıma, kulübümüzdeki herkese ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Karşıyaka camiası tüm güzellikleri hak ediyor."

Sayfa Yükleniyor...