Kaderi belli oluyor!

Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve ismi İngiliz takımlarıyla anılan Pep Guardiola, geleceğiyle ilgili kararı önümüzdeki hafta vereceğini açıkladı.

NTV Spor 16.12.2015 - 10:12
Kaderi belli oluyor!

Barcelona ile yakaladığı başarıların ardından 2013'te Bayern Münih'in başına geçen ve Alman deviyle 2 Bundesliga, 1 Almanya Kupası, 1 Kulüpler Dünya Kupası ve 1 de UEFA Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Pep Guardiola, geleceğiyle ilgili kararı önümüzdeki hafta vereceğini açıkladı.

Bayern'in Almanya Kupası'nda Jabi Alonso'nun harika golüyle Darmstadt'ı 1-0 yendiğ maç sonrası ARD televizyonunun geleceğinin ne olup olmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Guardiola, "Bu akşam bir yanıt vermeyeceğim. Gelecek hafta bir karar verilecek ve konu ile ilgili açıklama yapılacak" dedi.

Bayern Münih'in eski teknik direktörlerinden Ottmar Hitzfeld, Guardiola'nın Manchester City ile anlaştığını önü sürmüş, Bayern'in eski başkanı ve efsanesi Franz Beckenbauer ise başarılı çalıştırıcının Louis van Gaal'in yerine Manchester United'a gidebileceği yönünde açıklamalar yapmıştı.

Sayfa Yükleniyor...