"Mükemmel bir performans sergilediler"

PTT 1. Lig'de sahasında Vartaş Elazığıspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, "Futbolcularım özellikle ikinci yarıda mükemmel bir performans sergiledi, hepsini tebrik ediyorum" dedi.

NTV Spor 20.12.2015 - 23:40
"Mükemmel bir performans sergilediler"

Şanlıurfa GAP Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kerimoğlu, seyreden herkesin keyif aldığı bir maç olduğunu söyledi.

Özellikle ikinci yarıda rakip yarı alanda topa daha çok sahip olduklarını ifade eden Kerimoğlu, "Futbolcularım özellikle ikinci yarıda mükemmel bir performans sergiledi, hepsini tebrik ediyorum. Mücadele ve güzel oynama istekleri vardı, bundan sonra da olacaktır. İki takım da sahadan birer puanla ayrıldı" diye konuştu.
 
VARTAŞ ELAZIĞSPOR CEPHESİ
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Maçtan önce oyuncularımla konuştuğumda özellikle ikinci bölgede baskı yaptığımız zaman çok pozisyonlar bulacağımızı söylemiştik, bunları yaptık ve gol pozisyonları da bulduk. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama 1 puanla dönmek zorunda kaldık" şeklinde değerlendirme yaptı.

Zor şartlar altında Şanlıurfa'ya geldiklerini, Elazığ halkının takıma sahip çıkmadığını dile getiren Üzülmez, "Oyuncularımı onurlu mücadelelerinden dolayı yürekten kutluyorum. Çok karakterli bir oyuncu topluluğuna sahibim. Maalesef Elazığ kenti bu takıma sahip çıkmıyor. Eğer önümüzdeki hafta da bu takıma sahip çıkılmazsa, olumsuz anlamda bazı şeyler olacaktır. Bizler bugün varız yarın yokuz, lütfen bu takıma sahip çıkın" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...