İlk Galatasaray'la masaya oturacak!

İngiltere'de bu sezon kötü gidişe dur diyemeyen Manchester United'da menajer Louis van Gaal'in gönderilip yerine Jose Mourinho'nun getirileceği haberleri basında geniş yer buluyor. İngiliz The Sun gazetesi bir adım daha ileri giderek, Portekizli teknik adamın Kırmızı Şeytanlar'ın başına geçtiğinde ilk transferinin Wesley Sneijder olacağını yazdı.

NTV Spor 22.12.2015 - 13:30
İlk Galatasaray'la masaya oturacak!

The Sun gazetesi, Jose Mourinho'nun ilk transfer etmek istediği ismin Wesley Sneijder olduğunu iddia ederken, "Mourinho, Old Trafford'un yeni teknik patronu olduğunda Wesley Sneijder'i getirmek istiyor" dedi. Chelsea'den geçen hafta kovulan 'Özel Biri' lakaplı ismin, Manchester United'da oyunu açacak bir isme ihtiyaç duyacağını bunu da Sneijder'le yapacığı öne sürüldü.

Mourinho ile Sneijder'in 2010'da Inter'de birlikte çalıştığı ve İtalyan ekibinin Şampiyonlar Ligi, Seri A ve İtalya Kupası'nı kazandıkları hatırlatıldı. Haberde Hollandalı yıldızın Ocak 2013'te 8.4 milyon Pound'a Galatasaray'a transfer olduğu; ancak sarı kırmızılı ekipte mutsuz olduğu iddia edildi. Mourinho'yla Manchester United'da her alanda mükemmel bir işbirliğine gidebilecek Mourinho'nun, bu transfer için de Van Gaal'in gönderilmesini beklediği de kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...