Tahkim'de savunma verdiler!

Spor Genel Müdürlüğü (SGM) Tahkim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu'nun 30 Kasım'da Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na verdiği "hükmen yenilgi" cezasını görüştü.

NTV Spor 23.12.2015 - 16:52
Tahkim'de savunma verdiler!

Ankara'da gerçekleştirilen toplantıya, Galatasaray Kulübü Yöneticileri Eşref Alaçayır ve Levent Can Topsakal ile avukat Burçin Çelen, Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Şekip Mosturoğlu ve avukat Abdurrahim Erol, TBF Asbaşkanı Akın Süel ve ligler direktörü Ayhan Özmüş, sporcu Lynetta Kizer'in avukatı Ersu Oktay Huduti katıldı.

Yaklaşık 35 dakika süren toplantı sonrasında Galatasaray Kulübü Yöneticisi Eşref Alaçayır, iki kulübün yöneticilerinin konuyla ilgili savunmalarını yaptıklarını, kararın ise ne zaman çıkacağını bilmediklerini ifade etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu 30 Kasım'da, "8 Kasım 2015 tarihinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe (KBSL) müsabakasında Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan itirazın incelenmesi sonucunda, Galatasaray takımının sahada mevzuata aykırı takım kadrosu ile yer aldığı anlaşılmakla hükmen mağlubiyetine karar verilmiştir' açıklamasını yapmıştı.

Sayfa Yükleniyor...