Cim Bom'a ikinci Portakal!

Orta sahasını Ryan Donk ile güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın ara transferdeki diğer hedefi sağ bek. Sarı-kırmızılıların gündeminde Paris Saint Germain'li Van der Wiel var.

NTV Spor 24.12.2015 - 13:53
Cim Bom'a ikinci Portakal!

Ön libero transferinde Kasımpaşa'dan Ryan Donk'u alarak orta sahadaki sorunu çözmeye çalışan Galatasaray, bir yandan da sağ bek için girişimlerde bulunuyor. Sarı kırmızılılar, Paris Saint Germain forması giyen Hollandalı Van der Wiel'i gündemine aldı.

Galatasaraylı yetkililer, Van der Wiel'in menajeri ile Hollanda'da görüştü. Görüşmenin olumlu havada geçtiği ancak transfer için gerekli şartların henüz oluşmadığı belirtildi. Paris Saint Germain ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Hollandalı oyuncuyu transfer etmek isteyen sarı kırmızılılar, önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacak.

Bu sezon Fransa Ligi'nde 7 maça çıkan Van der Wiel, 2 gol kaydetti. 27 yaşındaki oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde 3, Fransa Kupası'nda ise 1 kez oynadı.

Kariyerine Ajax'ta başlayan Van der Wiel, 6 yıl Hollanda ekibinde forma giydi. 2012-2013 sezonunda Paris Saint Germain'e transfer olan başarılı oyuncu, 45 kez de Hollanda Milli Takımı'nda şans buldu.

 

Sayfa Yükleniyor...