"Çok kötü oynadık"

Pınar Karşıyaka mağlubiyeti sonrası konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, ekran başında güzel bir maç bekleyenlerin yanıldığını söyledi.

NTV Spor 24.12.2015 - 22:36
"Çok kötü oynadık"

Çok kötü bir basketbol ortaya koyduklarını kaydeden Ataman, "Savunmada 97 sayı yiyerek bu seviyelerde maç kazanmamız mümkün değil. 15 tane 3'lük isabet bulduk, 2 sayılık atışlarda da yüzdemiz iyi, asist sayımız da Karşıyaka'dan fazlaydı. İstatistiksel olarak bazı alanlarda üstün olmamıza rağmen savunmada direncimizin düşük olması bu mağlubiyeti getirdi. Basketbol kalitesi olarak çirkindi. ULEB Avrupa Kupası'nda hedefi olacak ekiplere yakışmayacak şekilde bir oyun oynandı. Bu maçtan gerekli dersleri çıkartacağız. Karşıyaka, Palacios'un olmadığı, onlar için zor bir atmosferde kazandı. Kerem Gönlüm ilerlemiş yaşına rağmen rotasyonda yer alarak genç oyunculara ders vermeye devam ediyor" dedi.

SİNAN: 97 SAYI YİYİNCE...
Galatasaray Odeabanklı Sinan Güler de müsabakanın seyircisiz oynanması nedeniyle Pınar Karşıyaka'yı yenmek için bir fırsat yakaladıklarını belirterek, "Bu fırsatı iyi değerlendiremedik. Maçın ilk yarısında Karşıyaka'ya şut antrenmanı fırsatı verdik. Pınar Karşıyaka gibi bir takımdan 97 sayı yiyince maçı kazanmak kolay olmuyor" şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...