"Güzel işler yapmaya çalıştık ama..."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, Denizlispor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta iyi oynadıklarını ancak galibiyete ulaşamadıklarını söyledi.

NTV Spor 26.12.2015 - 22:28
"Güzel işler yapmaya çalıştık ama..."

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bektaş, maçın genelinde pozisyon üreten takımın kendileri olduğunu ifade etti.

Maçta ileride top tutamadıkları için ofansif anlamda sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Bektaş, "Birinci golden sonra pozisyonlar bulduk. Daha sonra penaltıdan gol yedik. Rakibimiz, attığımız golden sonra kontratak oynamaya başladı ama iyi savunma yaptık. İkinci golü biraz geç bulduk ama ona rağmen üretken ve hareketli bir oyun ortaya koyduk. Son dakikada bir gol yedik, yapacak bir şey yok. Maçta güzel işler yapmaya çalıştık ama sonuca gidemedik" dedi.

"İKİNCİ YARI ÇOK FARKLI OLACAK"
Takımda bazı bölgelerde eksiklerinin olduğunu belirten Bektaş, yönetimle değerlendirmede bulunup, gereken takviyeleri yapacaklarını ve ligin ikinci yarısında çok farklı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor izlettirmek istediklerini dile getirdi.

ALİ YALÇIN: CANIMIZI YAKTI AMA...
Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ise maçın ilk yarısında ev sahibi takımın, ikinci yarıda da kendilerinin iyi oynadığı söyledi.

Ligde alınan her puanın önemli olduğunu vurgulayan Yalçın, "Gaziantep gibi deplasmanlardan puan almak bizim çok değerli. Son dakikaya kadar maçı kovaladık ve beraberliği aldık. İki takım için de maçın hakkı beraberlikti diye düşünüyorum. Golü yedikten sonra kaybedeceğimiz bir şey yoktu. Ondan sonra arkadaşları cesaretlendirdik. Onlar da biz mahcup etmediler, harika mücadele ettiler. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Gökhan Sazdağı'nın golü muhteşemdi. Gökhan'ı tebrik ediyorum. Türk futbolunun böyle güzel gollere ihtiyacı var. Gökhan'ın golü seyir zevki verdi maça, canımızı yaktı ama tebrik etmesini de bilmeliyiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...