"Azim ve savaşla maçı kazandık"

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un idari menajeri Levent Açıkgöz, Göztepe'yi 3-2 yendikleri maça ilişkin, "Futbolcularımızın azimleri ve savaşmalarıyla maçı aldığımızı düşünüyorum" dedi.

NTV Spor 27.12.2015 - 17:24
"Azim ve savaşla maçı kazandık"

Açıkgöz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için son derece önemli bir maçı kazandıklarını söyledi.

Rakibi iyi tahlil ettiklerini ifade eden Açıkgöz, "İlk golü bulduk, oyunun gidişatında bir de penaltı kazandık, maalesef bunu değerlendiremedik. İlk yarı orta saha mücadelesi halinde geçti. İkinci yarıya başladığımızda kornerden gol yedik. Golden sonra takımımız demoralize oldu ve üzerine de ikinci golü yedik. Bu golün olup olmadığı da, bizim olduğumuz yerden belli olmuyor ama sonuçta hakemin kararıyla gol olduğu tespit edildi. Ancak futbolcularım 2-1'den sonra müthiş bir mücadele gösterdiler, özveri gösterdiler. İkinci golü bulduk, oyunu bırakmadılar. 3'ü bulduktan sonra futbolcularımızın azimleri ve savaşmalarıyla maçı aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında da aynı şekilde mücadeleye devam ederek, hedeflerine doğru ilerleyeceklerini vurgulayan Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Bize verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Alexe çok iyi bir futbolcu maalesef bir basiretsizliği, kısmetsizliği var. Normalde penaltıyı Murat Akın atacaktı, takım içinde 'Murat Akın' dememize rağmen arkadaşları Alexe'nin atması yönünde telkinde bulundu. Penaltıyı kaçırdı. Olabilir bizim için önemli oyuncu. İkinci yarı daha iyi olacaktır."

GÖZTEPE CEPHESİ
Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin de ligin 3-4 tane iyi kadrosu olan takımlardan ikisinin karşılaşması olduğunu kaydetti.

Oyuncuların kaptırdığı bir topla gol yediklerini vurgulayan Diyadin, şu ifadeleri kullandı:

"Ardından rakibin kaçırdığı penaltı biraz erken koparabilirdi ama bu olmayınca da oyuna denge geldi. İkinci yarıya çok iyi başladık, oyuncu hamleleriyle beraber. 2-1'i de yaptık 3'de yapabilirdik. Son 20 dakika özellikle Kardemir Karabükspor'un baskısı vardı, bunu kırabilirdik. Kardemir Karabükspor geniş kadrosunun avantajını kullandı."

Ligin ilk yarısını rakiplerinden 3 puan geride tamamladıklarını belirten Diyadin, "Dar kadromuzla beraber yine de iyi bitirdiğimizi düşünüyorum. Kadro derinliğimiz ilk iki için zaten müsait değildi, devreyi bekliyorduk. Bugünkü maçı kaybetmemizin nedeni de birazda bu" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...