"Güzel bir galibiyet"

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 13. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş Sompo Japan'ı 90-76 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman, iyi mücadele ederek, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

NTV Spor 28.12.2015 - 22:53
"Güzel bir galibiyet"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ataman, "Bu akşam hem çok iyi basketbol oynadık hem de çok iyi mücadele ettik ve güzel bir galibiyet aldık" dedi.
     
Ergin Ataman, bir soru üzerine, transferle ilgili araştırmalarının devam ettiğini belirterek, "Önceliğimiz pota altına bir uzun oyuncu transferi yapmak ama malum bazı sıkıntılarımız var. Geçmişten kalan borçlar yüzünden transfere adım atamıyoruz. Transfer sadece bize bağlı değil ama araştırmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Daha önce yardımcısı olan Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ ile ilgili görüşlerini aktaran Ataman, "Bu sene bir karar verdi ve biz de onu destekledik. Yağızer gibi genç antrenörlerin Türk basketboluna hizmet etmesi gerekiyor. Beşiktaş gibi bir takımın başında bulunması bence çok önemli. Onun kalitesiyle Beşiktaş'ı layık olduğu yere getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Galatasaray Odeabank oyuncularından Göksenin Köksal ise taraftarlarının desteğiyle maçı kazanmayı başardıklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...