İldiz resmen Karabük'te!

Kardemir Karabükspor, teknik direktör Yücel İldiz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

NTV Spor 30.12.2015 - 16:58
İldiz resmen Karabük'te!

Basın sözcüsü Hakan Yılmaz, Hikmet Ferudun Tankut Tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Karabüklülerin yakından tanıdığı İldiz hocayla anlaştıklarını söyledi.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Ligin ikinci yarısında şampiyonluk hedefimize, Yücel hocamızla emin adımlarla ilerleyeceğiz. Hocamız takıma Antalya kampında katılacak" diye konuştu.

İldiz ise daha önce Karabük'te büyük bir birliktelik sağladıklarını ve açık ara şampiyonluk yaşadıklarını belirterek, "Yeniden bunların oluşması için desteğe ihtiyacımız var. Benim hakkımda güzel şeyler söyleniyor, mutlu oldum ancak ben hiçbir zaman tek başıma bir şey yapmadım. Karabüklülerle taraftarlarla birlikte yaptık, başardık. Şu anda sıralama olarak iyi bir yerdeyiz ancak puan olarak baktığımızda bu grupta bir realite var ki sonuncu takımın dahi Süper Lig'e çıkma şansı var. 3-5 takım, 3 puan içinde sıkışık bir konumda. Kardemir Karabükspor'un kadrosunu tanıyorum" şeklinde konuştu.

 

- "Başarıları yine yakalarız"

 

Çok çalışmaları ve kimseye üstten bakmamaları gerektiğini aktaran İldiz, şunları kaydetti:

"Kimseden çekinecek durumumuz da yok. Bu grupta bütün rakipler zorlu. Hiçbir takım alıp götüremediğine göre her takım her takımı yenebiliyor. Lig ilerledikçe bir takım ögeler öne çıkacaktır. Maddi manevi bütünleşebilen tecrübeli takımlar sezon sonunda istediğine ulaşacaktır. İnşallah bunlardan bir tanesi biz oluruz. Daha önce ayrıldığımda kimseyle vedalaşamadan gitmiştim. İçimde uhte kalmıştı. İnşallah bu defa başarıları yine yakalarız, şampiyonluklar yaşarız ve yakışan bir şekilde kalacaksak kalırız, ayrılacaksak ayrılırız."

Daha üretici bir takım olmak istediklerini ancak ligin durumu gereği önceliklerinin skor olacağının altını çizen İldiz, bir soru üzerine takımların sık teknik direktör değiştirmesi konusuna da değindi.

En küçük bir olayda hoca değiştirmenin çözüm olmadığını vurgulayan İldiz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gençlerbirliği'nde yaşanan son olay farklı. İlhan ağabeyin konusu, kitap halinde yazmak lazım, ben o konuya girmiyorum trajik bir konu oldu ve yabancı basına falan yansıdı. Genel olarak bakıldığında bu kadar antrenör değişikliği hoş bir şey değil. Hem kulüplerimizin devamlılık sağlaması lazım hem de bizlerin kendimize bakması lazım. Kulüpler antrenör seçerken dikkatli, kendi bünyesine göre seçmeli. Çok geniş ve sıkıntılı bir konu. Umarım burada uzun süre çalışırız."

Konuşmaların ardından İldiz, sözleşmeye imza attı.

Sayfa Yükleniyor...