"İyi oynayamadığımız..."

THY Euroleague Top 16 turu E Grubu'nda Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımını 85-84 yenen Anadolu Efes'te başantrenör Dusan Ivkovic, iyi oynamamalarına rağmen etkili mücadeleleriyle kazanmayı başardıklarını söyledi.

NTV Spor 30.12.2015 - 22:48
"İyi oynayamadığımız..."

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ivkovic, karşılaşmanın ilk üç periyodunda reaksiyon gösteremediklerini vurgulayarak, "Son periyoda 11 sayı geride girdik. Takımımı tebrik ediyorum çünkü pes etmediler ve maçı kazanmayı bildiler. İyi oynayamadığımız maçta bile savaşarak kazanmayı bildik. Bugün oynadığımız maçı iyi analiz etmeli ve hatalarımızdan dersler çıkarmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

DUSTON: KAZANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMELİYİZ
Anadolu Efes oyuncularından Dunston ise zor bir maçtan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını belirterek, bu seviyede kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini ifade etti.

ADONJIC: ÇOK FAZLA HATA YAPTIK
Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Adonjic de maça hücumda iyi başladıklarını ancak savunmada hatalar yaptıklarını söyledi.

Anadolu Efes'in ikinci yarıda hücumda organize, savunmada hırslı olacağını oyuncularıyla konuştuğunu dile getiren Adonjic, üçüncü periyotta sayı farkını korumalarına rağmen son çeyrekte çok fazla hata yaptıklarını kaydetti.

"KAZANMAYI BAŞARAMADIK"
Maçın son anlarında kazanmak için fırsatlar bulduklarını anlatan Adonjic, "Son 3 saniyede şut kullanmak için şansımız vardı ama o şutu değerlendiremedik. Buraya gelirken ne kadar zor bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Kazanmak için elimizden geleni yaptık fakat başaramadık" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...